Waarvoor zoek je een hypotheekadviseur?

Mijn betrokkenheid gaat verder dan enkel het regelen van de hypotheek. Ik ondersteun je bij het regelen van taxaties, begeleid bij de notariszaken en kijk mee naar het complete financiële plaatje.

Hypotheken
Ontdek jouw ideale hypotheek

Op zoek naar een hypotheek die meer is dan alleen financiering? Samen verkennen we opties die verder gaan dan je maximale leencapaciteit. We vinden een hypotheek die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke en toekomstige situatie. Of het nu gaat om je eerste huis, een verhuizing, verbouwing, het realiseren van nieuwe woonwensen, of het veranderen van de hypotheek bij een scheiding, ik ben er voor je. Van het eerste gesprek tot de sleuteloverdracht, je krijgt volledige ondersteuning. Ontdek welke hypotheek het beste bij jou past – maak een vrijblijvende afspraak of stel je vraag via WhatsApp!

Verzekeringen
Zekerheid voor Nu en Later

Verzekeringen zijn essentieel, al zijn ze niet altijd opwindend. Voor schadeverzekeringen werk ik samen met NH1816, een betrouwbare verzekeraar met een persoonlijke aanpak. Ik help niet alleen bij het adviseren en afsluiten van verzekeringen, maar ook actief bij schadeafhandeling. Daarnaast richten we ons op de belangrijke, maar minder besproken verzekeringen. Denk aan de impact van overlijden, langdurige ziekte, of onvrijwillige werkloosheid. We bespreken samen de financiële gevolgen om jou een compleet beeld te geven. Zo kun jij bewust kiezen welke risico’s je wilt afdekken. Voor meer informatie, maak een afspraak of neem contact op via WhatsApp!

Geldzaken
Financiële gezondheid voor Vandaag en Morgen

Goed financieel beheer gaat verder dan je hypotheek. Het omvat budgetteren, vermogensopbouw en pensioensparen. Samen zorgen we ervoor dat jouw financiële situatie zowel nu als in de toekomst gezond blijft. Voorkom dat je aan het einde van de maand geld tekortkomt en plan vooruit. Laten we samen kijken welke stappen het beste passen bij jouw financiële doelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak of stel je vraag via WhatsApp!